13.9 C
Craiova
vineri, 24 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalUn polițist și fetița sa, daţi peste cap

Un polițist și fetița sa, daţi peste cap


Un poliţist şi fiica sa au trăit clipe de groază ieri-dimineață, după ce autoturismul în care se aflau a fost lovit de un Mercedes înmatriculat în Anglia. Poliţistul îşi ducea fetiţa la grădiniţă, iar, în centrul municipiului Drobeta Turnu Severin, Opelul în care circulau cei doi a fost lovit de un Mercedes condus de un șofer cipriot, care nu a oprit la semafor. În urma impactului violent, Opelul s-a răsturnat.
Martorii au încercat să-i scoată cât mai repede din mașină pe poliţist şi pe fetiţa lui. „Şoferul era lovit la cap, iar fetiţa ţipa, cred că se speriase, că nu era lovită. Am luat-o în braţe și am scos-o afară şi imediat au ajuns pompierii și ambulanţa. Cred că şoferul Mercedesului nu a oprit la stop şi a intrat în plin în ei, pentru că Opelul avea prioritate“, a spus unul dintre martori.
La locul accidentului au sosit un echipaj de la descarcerare, pompierii şi Poliţia Rutieră. „Din primele verificări, se pare că şoferul Mercedesului nu a acordat prioritate celuilalt şofer. În continuare se fac cercetări“, a declarat Gheorghe Ghilicică, comisar la Biroul Rutier din cadrul IPJ Mehedinţi.
Poliţistul şi fetiţa sa au ajuns la spital, unde au rămas internaţi.  „Am fost solicitaţi pentru transportarea şi acordarea de îngrijiri medicale victimelor unui accident rutier, un bărbat şi fetiţa lui. Din fericire, fetiţa nu a suferit nici o leziune, era doar în stare de şoc, foarte speriată, iar tatăl ei prezenta mai multe plăgi în zona scalpului, probabil că s-a lovit de parbriz în accident“, a declarat Radu Gangă, medic pe ambulanţă.
Circulaţia rutieră a fost blocată în zonă mai bine de o oră pentru a fi ridicate maşinile avariate.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS